VAŽNO :

Tu smo da vas osnažimo!

Startup online radionice

„Napravi StartUp plan i ostvari svoj preduzetnički san“!

Ukoliko imaš želju da postaneš uspješna mlada preduzetnica, a ne znaš koji su to koraci kako bi svoju ideju pretvorila u biznis, ne brini, jer baš za tebe organizujemo besplatnu online radionicu

U okviru besplatne online radionice „Napravi StartUp plan i ostvari svoj preduzetnički san“ imaćeš priliku da se edukuješ o tome kako da napišeš projekat, kao jednu od mogućnosti za pokretanje svog biznisa ili realizovanja svoje poslovne ideje.

Radionice u okviru nacionalnog projekta Osnaži.Me će biti organizovane za sve mlade žene sa sjevera Crne Gore, uzrasta od 17 do 25 godina iz sljedećih opština:

  • Berane 23.07.2020.  13h
  • Bijelo Polje 30.07.2020. 13h
  • Plav  06.08.2020. 13h
  • Pljevlja 13.08.2020. 13h
  • Mojkovac 20.08. 17h
  • Kolašin 27.08. 17h

 

Opis radionice:

U prvom dijelu radionice, trener će učesnicama pojasniti kakva treba da bude projektna ideja i dati im savjete kako da dođu do dobrog poslovnog plana koji mogu pretvoriti u biznis. Buduće mlade preduzetnice će dobiti korisne savjete na koji način mogu svoju poslovnu ideju da predstave i na koji način mogu naći podršku za realizovanje svog preduzetničkog plana.

Drugi dio radionice je predviđen za vježbanje kroz predstavljanje individualnih ili grupnih poslovnih ideja, šta je to što bi one željele da realizuju, sa kim bi sklopile saradnju i na koji način bi predstavile svoju ideju donatoru.

U trećem dijelu radionice, učesnice će naučiti kako se piše prijedlog projekta, koji su to koraci u pisanju, a trener će predstaviti osnovne informacije o svakom koraku koji se mora realizovati tokom pisanja projekta.

Sve naše osnaŽENE učesnice će po završetku radionice dobiti sertifikat za učešće na nacionalnom projektu Osnaži.Me.

 

Stay tuned!

 

 

© 2020 www.osnazime.org All Rights Reserved.