VAŽNO :

Tu smo da vas osnažimo!

Edukativne vršnjačke online radionice

Nisi sigurna kuda nakon srednje škole? Da li fakultet ili posao? Kako odabrati baš pravi poziv za karijeru? Mi smo tu da te osnažimo!

 

Sa dolaskom nove školske godine nacionalni projekat Osnaži.Me se seli u školske klupe i nastavlja edukaciju i osnaživanje mladih žena na sjeveru Crne Gore.

 

Ukoliko si treća ili četvrta godina srednje škole prijavi se na besplatnu online radionicu, upoznaj sebe kroz DISC test i postani osnaŽENA u daljem karijernom usmjeravanju.

Tokom edukativne vršnjačke online radionice imaćeš priliku da se na osnovu DISC testa upoznaš sa tipovima ličnosti i daljom profesionalnom orijentacijom koja će ti pomoći da se osnažiš, pokreneš i bolje upoznaš svoj potencijal kada je nastavak školovanja u pitanju.

 

Kako da se prijaviš?

 

Prvi korak je da popuniš prijavni formular https://forms.gle/5r4s7rqZDh5mJz3E6 nakon čega ćeš dobiti sve informacije o terminu održavanja radionica, podacima o pristupnim linkovima za radionicu i DISC test.

 

Kako će se na radionici govoriti o tipovima ličnosti neophodno je da popuniš online DISC test i saznaš koji je tvoj dominantan tip ličnosti https://forms.gle/etMfbTkLDahcymWp7

 

Na edukativnim vršnjačkim online radionicama imaćeš priliku da se putem DISC testa, detaljno upoznaš sa tipovima ličnosti, otkriješ svoje osobine i potencijale kako bi ih iskoristila na najbolji mogući način u nastavku svog školovanja.

 

Nakon održanih online vršnjačkih edukacija svaka učenica će dobiti priručnik sa konkretnim primjerima kako da naprave svoj prvi CV, motivaciono pismo i kako pravilno da se pripreme za intervju za svoj prvi posao.

 

Prijave su u toku.  

 

Radionice će se održati na Zoom platformi u trajanju do 45min.

 

Prijavi se na vrijeme i osnaži se da slijediš svoje snove!

© 2020 www.osnazime.org All Rights Reserved.